Over Cocosoft

Samen gezond ondernemen. Dat is onze lijfspreuk. Dat doen we met partners én met onze klanten. Gaat het goed met jou? Dan helpt dat ons natuurlijk ook. Daarom zetten wij al onze ervaring, kennis en kunde in om jou te helpen. Om ervoor te zorgen dat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen.

 


Inzicht in plaats van intuïtie

Al sinds 1988 helpen wij retailers daadkrachtig te ondernemen. Wij leveren geen standaard retailautomatisering maar geven jou inzichten die je nodig hebt om de touwtjes van jouw bedrijf stevig in handen te houden. Daar gebruiken we drie pijlers voor. Trefzekere data, dynamische software en sterke partners.

Trefzekere data

Neem betere beslissingen op basis van trefzekere data. Jouw rendement groeit alleen als je stuurt op de juiste KPI’s. Door onze retailervaring weten wij wat werkt, en wat niet.

Dynamische software

Dynamische software is makkelijk aan te passen en eenvoudig om mee te werken.
En zonder de functionaliteiten die je toch niet gebruikt is het ook blijvend betaalbaar.

Sterke partners

Je bent sterker, slimmer en slagvaardiger als je je krachten bundelt. Maak gebruik van elkaars expertise en werk samen. Dat houdt jouw bedrijf gezond. En dat van ons ook.


Weten waar de kracht in retail ligt

Je kunt als IT-bedrijf nog zo’n technologisch hoogstandje ontwikkeld hebben, als je niet begrijpt waar het in de retail om draait dan sla je de plank alsnog volledig mis. Als je het probleem niet begrijpt, kun je ook geen goede oplossing bedenken. Wij helpen jou wendbaar te blijven, jouw processen zo efficiënt mogelijk in te richten en meer te doen met inzichten en data. Alleen met de juiste informatie breng je goed in kaart wat de behoefte is van de klant en kun je succesvol zijn.

"Pas als je het probleem echt begrijpt, kun je een goede oplossing bedenken"


Wil jij weten wat Samen gezond ondernemen voor jou betekent?

Hoe kwalitatief hoogwaardige data jou meer grip geven op jouw onderneming?
Neem contact met ons op.