Voor wie?

Ben jij een retailer die gaat voor inzicht in plaats van intuïtie? Voor gegevens in plaats van gevoel? Die vooruit kijkt, klanten scherper in beeld wilt hebben en klaar is voor de Nxt step?

 


Cocosoft is er voor iedere retailer

Voor iedere ondernemer met één zelfstandige winkel of een grote filiaalketen. Voor iedere branche. Heb je een bloemenwinkel, een dierenspeciaalzaak, een parfumerie? RetailNxt, is gebouwd op een dynamisch platform en beweegt met iedere onderneming mee.

 

Kiezen voor elkaar

Wij werken graag samen met leveranciers die het belang inzien van goede data. We worden er allebei gelukkig van als onze databank volstroomt met complete en correcte data. Ook onze klanten worden daar blij van.

 

Samen ambitieuze doelen halen

API’s maken ons leven een stuk gemakkelijker omdat we daarmee onze eigen software kunnen koppelen aan de systemen van andere stevige partners. Samen sta je sterker is een understatement. Je overleeft alleen in de retail als je snel inspeelt op de kansen die er zijn en dat kun je alleen met partners die hun expertise op een ander gebied hebben dan jij. Onze lijfspreuk is Samen gezond ondernemen. Dat vinden we niet alleen, dat doen we ook. En jij?


We maken graag kennis met jou en jouw onderneming. Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen.
Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor die uitdagingen? Gaan we samen jouw onderneming laten groeien?
Maak eens een afspraak om te kijken wat wij voor jou kunnen doen.