RetailNxt

Als de omgeving continu verandert, moet de software meebewegen. RetailNxt is onze nieuwste generatie retailsoftware die net zo dynamisch is als de retail zelf. Het blinkt uit in gebruiksgemak en zorgt ervoor dat ondernemers wendbaar blijven en slimme keuzes kunnen maken om aan alle klantverwachtingen te voldoen.

 


RetailNxt is door en voor ondernemers ontwikkeld in de Microsoft Azure cloud, data driven en overal en altijd beschikbaar. Het is dynamische software waardoor het blijvend betaalbaar is.


Intuïtie of informatie

Data vormen de basis voor een gezonde bedrijfsvoering. Dan moeten die wel kloppen zodat je er ook echt stuurinformatie van kunt maken. Daarmee maken we de business in de lead en niet de IT.

Ingewikkeld of ingenieus?

Software die ingewikkeld is, wordt niet gebruikt en draagt bij aan dataproblemen. Met goede software kan iedereen werken. Zonder omslachtige trainingen. En dat leidt weer tot een gezonde bedrijfsvoering.

Goedkoop of duurkoop?

Functionaliteiten die je toch niet gebruikt maken software onnodig duur. RetailNxt heeft ze daarom niet. In combinatie met het dynamische karakter maakt dat de software blijvend betaalbaar.

Ingewikkelde software laat je onderneming stil staan

Zijn jouw data op orde maar twijfel je toch over de informatie die het systeem oplevert? Dan kan het zomaar zo zijn dat de acceptatie van de software te laag is omdat die te complex is om mee te werken. Slimme functionaliteiten die er cool uitzien maar te ingewikkeld zijn, zorgen voor een informatielek omdat ze niet of verkeerd gebruikt worden. Dáár kom je niet ver mee. Software moet intuïtief zijn om mee te werken. Voor iedereen. Zonder uitgebreide en intensieve training. En functionaliteiten die je eigenlijk toch nooit gebruikt, moeten je niet voor de voeten lopen. Ze maken je software alleen maar duur. Weg er mee dus. Je zult ze bij RetailNxt niet vinden. 


Alleen zinvolle data
geeft jou grip op jouw onderneming


Retailsoftware die met jouw onderneming meebeweegt

Op het moment dat gewone software wordt opgeleverd, is het eigenlijk alweer verouderd. RetailNxt niet. Jouw bedrijf staat toch ook niet stil? RetailNxt is op een dynamisch platform ontwikkeld en daarom snel, makkelijk en  goedkoop aan te passen. Het is zo dynamisch als nodig is voor jou en jouw onderneming.

Retailsoftware die blijvend betaalbaar is

Als je overbodige functionaliteiten achterwege laat en software ontwikkelt die makkelijk aan te passen is, dan kun je ook een streep zetten door allerlei onnodige kosten. RetailNxt is ontwikkeld vóór en dóór ondernemers. Zij weten wat ze nodig hebben. En wat niet. RetailNxt is ook daarom blijvend betaalbaar. 

Bewezen technologie 

RetailNxt is ontwikkeld in de Microsoft Azure cloud. Met de veiligheid en betrouwbaarheid zit het dus wel snor. Nog een groot pluspunt? Op basis van de API's kunnen andere systemen eenvoudig gekoppeld worden. Het communiceren en uitwisselen van gegevens met andere systemen wordt daarmee kinderspel. Bedenk eens welke mogelijkheden dat allemaal met zich meebrengt.