Onze partners

Je onderneming gezond houden doe je niet alleen. Wél met partners. Wij geloven keihard dat je sterker bent als je met anderen samenwerkt. Samen gezond ondernemen. 

 


Cow Hills Retail ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art retailsystemen voor centraal geleide winkelorganisaties in de non-food retailsector. De Fashion retailmarkt, gekenmerkt door kleur- en maatproblematiek, is daarbij hun specialisme. Voor de winkelformules hebben zij zeer gebruiksvriendelijke kassa software en administratieve software voor gebruik in de back office.  De kassa van Cow Hills koppelen wij moeiteloos met onze RetailNxt-software.

Bovertis is in 2005 opgericht als ICT-dienstverlener voor retailers op Schiphol Airport door mensen die gedreven worden door een enorme passie voor het leveren van innovatieve retailsoftware. Bovertis beschikt inmiddels over een grote groep software-experts met veel ervaring binnen diverse retailsectoren. Door deze ervaring begrijpen we als geen ander aan welke standaarden goede retailsoftware moet voldoen en hoe we deze het beste kunnen ontwikkelen en implementeren.

Janssens Kassasystemen is in 1981 gestart met het aanbieden van service en onderhoud op (toen nog) elektronische kasregisters. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. 

Prestaties en snelheid worden altijd toegeschreven aan software. Wat wel eens vergeten wordt, is dat die software en dus ook de functionaliteit stopt, als de hardware er mee op houdt. Wij passen uitsluitend A-merk hardware toe. De apparatuur is volledig afgestemd op alle applicaties van Cocosoft. Dat geeft jou de zekerheid dat alles probleemloos werkt en dat jouw verkopen feilloos worden geregistreerd en verwerkt. Door slimme samenwerking met sterke partners hanteren wij een breed assortiment van betrouwbare apparatuur voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.