Onze partners

Je onderneming gezond houden doe je niet alleen. Wél met partners. Wij geloven keihard dat je sterker bent als je met anderen samenwerkt. Samen gezond ondernemen. 

 


Cow Hills Retail ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art kassasystemen voor centraal geleide (franchise) winkelorganisaties. CowHills voelt zich lekker bij winkelorganisaties die hoge eisen stellen aan de afrekenpunten en bijvoorbeeld werken met complexe promoties. Zij snappen als geen ander dat de kassa niet alleen functioneel moet zijn maar ook een onderdeel vormt van de uitstraling en merkbeleving van winkelformules. Inmiddels is CowHills de benchmark voor centraal geleide winkelformules. Voor deze winkelorganisaties koppelen wij de kassa van CowHills  met onze RetailNxt-software.

Bovertis is in 2005 opgericht als ICT-dienstverlener voor retailers op Schiphol Airport. Het bedrijf wordt gedreven  door een enorme passie voor innovatie . Bovertis beschikt over een grote groep software-experts met veel ervaring binnen complexe omgevingen en diverse retailsectoren. De kassa’s van Bovertis zijn zowel geschikt voor centraal geleide winkelformules als voor enkelvoudige winkels. Tevens zorgt de kennis en ervaring opgedaan in de internationale en complexe omgeving van vliegvelden ervoor dat we voor vrijwel elke situatie een passende kassa kunnen configureren. Gekoppeld met RetailNxt ontstaat zo een gouden combinatie voor zowel de kleinere winkelier als complexe structuren.

Janssens Kassasystemen is in 1981 gestart met het aanbieden van service en onderhoud op (toen nog) elektronische kasregisters. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. Voor de retailsector heeft Janssens gekozen voor RetailNxt in combinatie met de kassa van Bovertis.   

Prestaties en snelheid worden altijd toegeschreven aan software. Wat wel eens vergeten wordt, is dat die software en dus ook de functionaliteit stopt, als de hardware er mee op houdt. Wij passen uitsluitend A-merk hardware toe. De apparatuur is volledig afgestemd op alle applicaties van Cocosoft. Dat geeft jou de zekerheid dat alles probleemloos werkt en dat jouw verkopen feilloos worden geregistreerd en verwerkt. Door slimme samenwerking met sterke partners hanteren wij een breed assortiment van betrouwbare apparatuur voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.